NAROČANJE

Obrazec za naročanje

Za pregled v naši ordinaciji izpolnite obrazec.

 

Vabljeni tudi k naročanju:

Ime in priimek *
Poštna št. in kraj
Elektronski naslov *
Datum rojstva *
Telefon / GSM
Vaše sporočilo *

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Predhodno naročilo

Naročanje

Za vsak pregled se je potrebno predhodno naročiti. Naročanje poteka tekom celotnega ordinacijskega časa preko elektronske pošte ali telefonsko v ponedeljek, torek, četrtek in petek med 7:00 in 11:00 uro ter v sredo med 13:00 in 17:00. Telefonska številka ambulante: 02 746 76 01.

 

Vsak pacient, ki bo nujno potreboval pregled, bo pregledan še isti dan, vendar bo potrebno upoštevati, da bodo imeli naročeni pacienti prednost pred nenaročenimi, nujni in/ali poškodovani pa pred vsemi, sicer upoštevamo vrsto naročanja:

  • Hitri pregledi: naročeni v roku do 3 delovne dni
  • Redni pregledi: naročeni v roku od 5 do 7 delovnih dni (kronični bolniki, kontrole, administrativne zadeve)
  • Tiskovine: (recepti, napotnice, izpisek iz kartoteke, bolniški listi) v roku od 2 do 5 delovnih dni
  • Preventivni pregledi: naročeni v roku 7 delovnih dni

 

V času, rezerviranem za zdrave, nenaročenim pacientom nudimo le izjemoma nujne storitve za nenadno zbolele, vsi poškodovani, ki jim je od poškodbe minilo manj kot 24ur pa lahko poiščejo pomoč v sprejemni kirurški ambulanti brez napotnice.

 

Vse administrativne zadeve (pošiljanje receptov, pošiljanje izvidov ostalih specialistov, urejanje bolniškega staleža, ipd.) lahko uredite preko elektronske pošte ali telefonsko.

 

Za življenjsko ogrožujoča stanja se v vsakem času kliče PHE na številko: 112.

Dapibus Vulputate
Dapibus Vulputate

Kje nas najdete?

Potrčeva cesta 15, 2250 Ptuj